[wpseo_breadcrumb]
What the hack! ebook van Maria Genova
beheer_a6kpbwh2

beheer_a6kpbwh2

WHAT THE HACK — Maria Genova

Journalist en schrijfster heeft ‘n spannend, educatief geschreven om onze jeugd te behoeden voor cybercriminaliteit. Het is een aanrader voor jong en oud. Het verhaal begint op het moment dat de PC van de hoofdrolspeler Andre wordt gehackt.

ebook What the hack!

“Wat doe je als jouw telefoon of laptop gehackt wordt en alles wordt gewist? André is heel verbaasd en geschrokken als dit hem overkomt. Hij besluit de strijd aan te gaan tegen de cybercriminelen. Hij bedenkt een game en het anti-hack platform Hackshield, waarmee hij andere jongeren wil waarschuwen. Als DarkHacker13 dit ontdekt, valt hij op allerlei manieren aan. André komt steeds dieper in de problemen. Iemand verstuurt heel nare berichten namens hem en hij wordt zelfs aangehouden door de . Ook Sanne, op wie hij stiekem verliefd is, keert zich tegen hem.”

Het e-boek ontwikkelt zich verder als en spannend verhaal dat zowel voor jeugdige lezers als volwassenen een onderhoudend avontuur schetst. Lees het boek en behoed jezelf voor cybercriminaliteit.

Je vindt het gratis e-boek hier: https://mariagenova.nl/what-the-hack/

Er is ook een game bij het boek ontwikkeld. Ga ook de strijd aan tegen de DarkHackers en speel de game op www.joinhackshield.nl’. Zie de YouTube hieronder.

Bron: http://mariagenova.nl/what-the-hack/

Zie ook: Hacken, wat is dat? en Waarom je alles uit je handen moet laten vallen en onmiddelijk overal 2FA moet inschakelen.

Deel deze post op:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Blog Archief

Selecteer een maand

Zoek in het archief

Stel een vraag